Jobmonitor.hu

A(z) Balance Akadémia Kft. az alábbi állás betöltésére keres munkatársat:

Gyógytornász,gyógymasszőr-oktatói munka

Összes megyeFeladatok, munka:
Egy rendszeresen, havonta több alkalommal megrendezett 1 napos egészségügyi szakmai továbbképzés levezetésére keresünk érvényes működési engedéllyel rendelkező gyógytornászt vagy gyógymasszőrt. A képzések mindig hétvégére (szombat vagy vasárnap) esnek, és havonta minimum 2 napot vállalni kell az oktatónak. A munka utazással jár, a gépjárművel iskolánk biztosítja. A foglalkoztatás alkalmi bejelentéssel történik. Speciális szakmai előképzettségre nincs szükség, az oktató kész tananyagból dolgozik. Egy 2 teljes napos oktatói tréninget, valamint elegendő időt és szakmai segítséget biztosítunk a tananyag elsajátításához.

Elvárások:
- legalább 2 éves szakmai tapasztalat gyógytornászként vagy gyógymasszőrként (kérjük, csakis gyógytornászok vagy gyógymasszőrök jelentkezzenek! Oktatói tapasztalat nem elvárás)
- kifejezetten jó, sőt, ragyogó kommunikációs készség
- végtelenül kedves, ugyanakkor határozott személyiség
- emberközpontúság
- rendkívüli megbízhatóság
- érvényes működési engedély és kamarai tagság
- és legfőképp a tudásátadás, a tanítás iránti olthatatlan vágy

Cég bemutatása:
Akadémiánk minősített szakmai továbbképzéseket tart egészségügyi szakdolgozóknak és sportszakembereknek. Az iskola székhelye Budapesten található, ugyanakkor számos vidéki nagyvárosban is tartunk képzéseket.

Amit ajánlunk:
- a piaci átlagnál jóval magasabb fizetés
- maximális emberi és szakmai tisztelet és megbecsülés
- folyamatos szakmai fejlődés (ingyenes részvétel minden képzésünkön)
- szakmailag és emberileg egyaránt remek, befogadó csapat, ahol a fluktuáció mértéke gyakorlatilag nulla

Fizetés: A piaci átlagnál jóval magasabb fizetést biztosítunk. Az oktató választhat, hogy melyik előnyösebb számára, számlát ad, vagy alkalmi bejelentéssel foglalkoztatjuk. Érdeklődni a 06 30 622 6552-es telefonszámon tud. Amennyiben jelentkezni szeretne a meghirdetett állásra, kérjük, önéletrajzát az info@balanceakademia.hu e-mail címre küldje el, és ne a Jobmonitor oldalára töltse fel!

Szakmai tapasztalat:
1-3 év

Vissza a listához