Jobmonitor.hu

A(z) ECR-TRADE Pénztárgép Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság az alábbi állás betöltésére keres munkatársat:

Raktáros kollégát keresünk munka

Budapestimage

Feladatok, munka:
Budapesti telephellyel rendelkező cégünkhöz keresünk csapatunk bővítéséhez raktáros munkatársat. Feladatok: kisméretű elektronikai cikkek (pénztárgép) és kellékek kiadása raktárról, ehhez kapcsolódó adminisztrációs és egyéb feladatok ellátása.

Elvárások:
Előnyt jelent (de nem követelmény): műszaki területen szerzett tapasztalat, B kategóriás jogosítvány.

Cég bemutatása:
Az ECR-TRADE Pénztárgép Zrt. 1996-ban alakult NAV-engedélyes pénztárgépek kis– és nagykereskedelmi forgalmazására és szervizelésére.
A megalakulás alapvető indoka volt, hogy a cég menedzsmentje és munkatársai 1992 óta azonos területen dolgoztak, és komoly referenciával rendelkeztek.
Cégünk fennállása óta jelentős tapasztalatokkal rendelkezik a magyarországi pénztárgép piacot illetően.

A korábban engedélyeztetett pénztárgép típusok, és a folyamatosan változó NAV előírások figyelemmel kísérése, a kereskedelmi hálózat működtetése, a mindig aktuális és naprakész csapatmunka indokolja az ECR-TRADE Pénztárgép Zrt. biztos piaci pozícióját.

Amit ajánlunk:
Családias légkör, versenyképes bér, hosszútávú munkalehetőség.

Fizetés: Fényképes önéletrajzát, jelentkezését – bérigény megjelöléssel – az alábbi e-mail címre várjuk: ecrtrade (kukac) chello (pont) hu

Szakmai tapasztalat:
Pályakezdő

Végzettség:
Középiskola

Vissza a listához